Hét sportinstituut voor Judo & Tang Soo Do

Judo - Schooljudo

Happy Judo Kids Toernooi 2023-2024 Het toernooi is bedoeld voor de recreatieve Judoka 6 t/m 12 jaar met weinig of geen wedstrijd ervaring! Bij dit toernooi worden er punten gespaard. Bij 20, 50 en 80 punten krijg je een certificaat met een bronzen, zilveren respectievelijk gouden medaille. Bij elk toernooi worden de eerder behaalde punten erbij opgeteld.

Het is dus geen probleem als een Judoka een keer een toernooi overslaat. De punten worden ook in het volgende seizoen meegenomen. De Judoka’s kunnen dus instromen wanneer zij dat willen.

Klik hier voor meer informatie.
Echte judomatten, judopakken en een speciaal lespakket zorgen voor onvergetelijke lessen. Gewoon in het gym- of speellokaal van een school. Waarbij kinderen geïnspireerd, getraind en geëntertaind worden door Entertrainers. Door wereldtoppers. En ons intensieve lesprogramma. Plezier staat centraal om kinderen 'Skills for Life' mee te geven. Ook buiten de gymles wordt aandacht esteed aan de 7 Schooljudo waarden. Schooljudo levert dus niet alleen een bijdrage aan de motorische, maar ook sterk aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind.

Entertrainers brengen ook plezier. Er moet gelachen worden! Als kinderen plezier hebben, leren zij zoveel meer! Niet voor niets is plezier onze belangrijkste waarde. Entertrainers zijn dé personen die de kids van Leeuwarden tot aan Maastricht trainen en entertainen. Zij zijn minimaal in het bezit van een judodiploma A, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een grote glimlach.

Jan Timmers is een Entertrainer voor de judoschool.

In het hoofd van Lisa is het altijd druk, hierdoor kon ze zich niet goed kan concentreren. Door schooljudo werd dit gelukkig beter en kwam Lisa sterker in haar schoenen te staan.