Hét sportinstituut voor Judo & Tang Soo Do

Judo - Kies onze club!

Happy Judo Kids Toernooi 2023-2024 Het toernooi is bedoeld voor de recreatieve Judoka 6 t/m 12 jaar met weinig of geen wedstrijd ervaring! Bij dit toernooi worden er punten gespaard. Bij 20, 50 en 80 punten krijg je een certificaat met een bronzen, zilveren respectievelijk gouden medaille. Bij elk toernooi worden de eerder behaalde punten erbij opgeteld.

Het is dus geen probleem als een Judoka een keer een toernooi overslaat. De punten worden ook in het volgende seizoen meegenomen. De Judoka’s kunnen dus instromen wanneer zij dat willen.

Klik hier voor meer informatie.
Wil je kind op judo? Maar thuis niet genoeg geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Voor veel ouders is het een bekend dilemma: je kind wil graag op een sport zoals judo, maar het gezinsbudget laat dit niet toe. Gelukkig is er in Nederland een oplossing die kan helpen: het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds maakt het mogelijk voor kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen om deel te nemen aan sportieve en culturele activiteiten.

Wat is het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een landelijke organisatie die zich inzet om kinderen en jongeren te helpen deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten. Het fonds betaalt de contributie of het lesgeld voor sportclubs, muziekles, dansles, schilderles en nog veel meer. Op deze manier krijgen kinderen de kans om hun talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en sociale contacten te leggen, ongeacht de financiële situatie van hun ouders.

Hoe werkt het?

Als je kind graag op judo wil, maar jullie hebben thuis niet genoeg geld, dan kun je een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het proces werkt als volgt:
  • Aanvraag indienen: Ga naar kieseenclub.nl en vul het formulier in. Of vraag hulp om een aanvraag te doen. Bijvoorbeeld aan de juf of meester, of iemand anders die je helpt met geldzaken.
  • Beoordeling: Het fonds beoordeelt de aanvraag. Hierbij wordt gekeken naar de financiële situatie van het gezin en of het kind inderdaad niet kan deelnemen zonder financiële hulp.
  • Financiering: Als de aanvraag wordt goedgekeurd, betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie of het lesgeld direct aan de sportclub of culturele instelling.

Voordelen van deelname aan judo

Judo is een fantastische sport voor kinderen. Het bevordert niet alleen de fysieke conditie, maar leert kinderen ook belangrijke waarden zoals respect, discipline en doorzettingsvermogen. Daarnaast helpt judo bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en zelfvertrouwen. Door kinderen de kans te geven om op judo te gaan, investeer je in hun persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Waarom steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur belangrijk is

Sport en cultuur zijn essentiële onderdelen van een gezonde en evenwichtige opvoeding. Ze bieden kinderen de mogelijkheid om zich te uiten, te leren samenwerken en doelen na te streven. Helaas zijn er in Nederland veel gezinnen die het financieel moeilijk hebben en voor wie deze activiteiten buiten bereik liggen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur speelt een cruciale rol in het overbruggen van deze kloof en zorgt ervoor dat geen enkel kind aan de zijlijn hoeft te staan.

Hoe kan je helpen?

Ben je zelf niet direct hulpbehoevend, maar wil je toch iets doen? Overweeg dan een donatie aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Met jouw bijdrage kunnen meer kinderen genieten van sport- en cultuuractiviteiten, iets wat een enorme impact kan hebben op hun leven.

Voor meer informatie over het fonds, de aanvraagprocedure of donatiemogelijkheden, bezoek de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te stralen, ongeacht de financiële situatie thuis.

Als je kind graag op judo wil, maar jullie budget het niet toelaat, weet dan dat je niet alleen staat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er om te helpen. Door samen te werken en gebruik te maken van de beschikbare middelen, kunnen we ervoor zorgen dat elk kind kan deelnemen aan waardevolle sport- en cultuuractiviteiten. Dus wacht niet langer, neem contact op met een intermediair en ontdek de mogelijkheden die het Jeugdfonds biedt. Je kind verdient het!